William Hinton Ginja Limited Edition 0,7L 19%

34.549977

EUR 34,55

EUR 49,36 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 21472

Gewicht 1,61 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

William Hinton Ginja Limited Edition 0,7L 19%

Land van herkomst: Portugal

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 69%


William Hinton Ginja Limited Edition is een traditionele likeur uit het dorp Curral das Freiras op het eiland Madeira.

Curral das Freiras is een klein dorp in het hart van het eiland. De geschiedenis gaat terug tot de 15e eeuw toen de regio regelmatig werd overvallen door piraten en kapers op zoek gingen naar buit en rijkdom. Om zich te beschermen tegen deze aanvallen zochten de bewoners van naburige dorpen hun toevlucht in de bergen, waar ze een kleine gemeenschap stichtten die bekend werd als Curral das Freiras, wat in het Engels "the nuns' corral" betekent. Vernoemd naar een groep nonnen die onderdak zochten tijdens de aanvallen.

William Hinton Ginja Limited Edition wordt gemaakt van geselecteerde zure kersen uit Curral das Freiras, die gedurende minimaal een jaar worden gemacereerd in een mengsel van Madeirawijn, Madeira rum en alcohol. Vervolgens gescheiden en gedurende 2 of 3 jaar gerijpt in 225L Franse eikenhouten Ex-Madeira wijnvaten.

De Ginja likeur is een 100% natuurlijk product en is een van de favoriete likeuren van de inwoners van het eiland Madeira.William Hinton Ginja Limited Edition is nu voor een goede prijs online te koop bij Neel Drinks, uw onlineslijter, in Nederland.