Tiki Lovers white Rum Special Edition Museum 0,7L 50%

23.500015

EUR 23,50

EUR 33,57 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19304

Gewicht 1,13 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Tiki Lovers white Rum Special Edition Museum 0,7L 50%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 50%

Tiki Lovers White Rum Special Edition Museum Fünf Kontinente is een verfijnde speciale editie van THE BITTER TRUTH cocktailspecialisten, opnieuw ontworpen door Michael Uhlenkott uit Los Angeles, en speciaal ontwikkeld voor de permanente tentoonstelling "Tikimania" in het Museum Fünf Kontinente in München. 

De basis van Tiki Lovers White Rum komt van een heerlijke 3 tot 5 jaar oude rum uit Jamaica die op eiken vaten heeft gerijpt en wereldwijd bekend staat om zijn kenmerkende, heerlijke smaak en hoge kwaliteit. Tevens een rum uit Trinidad gerijpt tot 5 jaar in verkoolde oude ex-bourbon vaten is toegevoegd aan deze uitstekende rum mix.
Het geheel wordt vervolgens gefilterd op houtskool, waardoor de volle, expressieve smaak van de rum behouden blijft en tegelijkertijd de heldere, lichte kleur ontstaat. 
Tot slot wordt een frisse, kristalheldere rum uit Trinidad toegevoegd.

Het resultaat is een eersteklas, sterke, witte Caribische rum blend met complexe, frisse, fruitige en florale tonen, gebotteld op een royale 50% alc./vol.

Tiki Lovers White Rum Special Edition Museum Fünf Kontinente is perfect geschikt voor de Tiki-cultuur met zijn complexe en interessante Tiki- en tropische cocktailcreaties.   Tiki Lovers white Rum Special Edition Museum is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.