Takamaka St Andre Zepis Creole rum + 2 glazen 0,7L 43%

36.749999

EUR 36,75

EUR 52,50 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 21496

Gewicht 1,84 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Takamaka St Andre Zepis Creole rum + 2 glazen 0,7L 43%

Land van herkomst: Seychellen

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 43%

Takamaka St Andre Zepis Kreol is een kruiden rum gekenmerkt door eikenhout en kruiden afkomstig van de St. Andre serie uit de Seychellen.

De Zepis Kreol werd zowel in distilleertoestellen als in distilleerkolommen gedistilleerd. Vóór de distillatie wordt de melasse rum geïnfuseerd met regionale specerijen, die eerst in de alcohol macereren.

Om het perfecte mengsel van kruiden en specerijen te selecteren, reisde blender Steve ontelbare uren naar omliggende plaatsen zoals Mahe, Praslin of La Digue om de perfecte combinatie van specerijen te selecteren. Dit is een zeer langdurig proces, omdat niet alleen de smaak zelf en de harmonie tussen de afzonderlijke specerijen goed moesten zijn, maar men ook in de toekomst moest denken en ervoor moest zorgen dat de voorraad ook veilig was.

Aangezien de Zepis Kreol een blend is, wordt hij vervolgens gemengd met een 8 jaar oude Bajan Foursquare-rum, gevolgd door een verdere rijpingsperiode van 60 dagen in ex-bourbonvaten.

Aroma: zoet en vanille.
Smaak: eikenhout, fijne kruidige noten van nootmuskaat, kaneel of kruidnagel voegen zich daarbij.


Takamaka St Andre Zepis Creole rum + 2 glazen is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.