Smirnoff Red Label 1 liter PET fles 37,5%

13.65001

EUR 13,65

EUR 13,65 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 20826

Gewicht 1,01 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Smirnoff Red Label 1 liter PET fles 37,5%

Land van herkomst: Rusland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 37,5%
 

De Smirnoff Vodka Red Label is de nummer een verkochte wodka in de wereld van vandaag.

Het verhaal van Smirnoff Vodka begint in 1818 toen Ivan Smirnov in Moskou het familiebedrijf liet registreren. Smirnov begon met de productie van wodka in een vervallen gebouw, dat onlangs werd verwoest tijdens de oorlog tegen Napoleon. Zijn achterneef Pjotr Arsenewitsch, bouwde de distilleerderij volledig opnieuw en presenteerde de Smirnov Vodka .

Jaren later werd Smirnoff Vodka verkocht aan de wijn en sterke drank dealer John G. Martin. Dit was het eerste jaar ook zeer succesvol met Smirnoff Vodka, de uitvinder met zijn vriend Jack Martin, echter, in de jaren 1950, de cocktail "Moscow Mule", dat een bestseller werd. 


Smirnoff Vodka Red Label is een wodka volgens een Amerikaanse model. Dit betekent dat het wordt geproduceerd smaak- en reukloos. Dit gebeurt wanneer Smirnoff Vodka Red Label door een drievoudige distillatie, waarbij de Smirnoff Vodka Red Label tot meer dan 90% vol. is gedistilleerd. 

De smaak van een Amerikaanse wodka is altijd een beetje netelige kwestie. De vertegenwoordigers van deze Vodka Categorie proeven gewoon neutraal. De Smirnoff Vodka Red Label kennen alle kenmerken van zuiverheid, zachtheid en gemak. Bovendien is het over het algemeen zeer mild en lSmirnoff Vodka Red Label toont een lichte resterende zoetheid in de afdronk. Zijn neutraliteit maakt Smirnoff Vodka Red Label Vodka ideaal voor premium cocktails en sterke drank!

Smirnoff Vodka Red Label is een populaire, zorgvuldig gedistilleerd premium vodka, meerdere keren gefilterd. Zeer hoge kwaliteit en smakelijk. Voor cocktails en longdrinks.

Smirnoff Red Label 1 liter is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.