Osborne Veterano Solera Brandy 1 liter 30%

17.549961

EUR 17,55

EUR 17,55 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 13312

Gewicht 1,49 KG

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Osborne Veterano Solera Brandy 1 liter 30%

Land van herkomst: Spanje

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 30%

Osborne Veterano Brandy heeft een mooie harmonie en aroma's van vanille, toffee, karamel en rijpe pruimen, een sterke brandewijn uit Andalusië .
Het kenmerk van deze Spaanse Osborne Veterano Brandy is de zwarte stier, die werd ontwikkeld in opdracht van de groep Osborne in de jaren 1950 door het reclamebureau Azor en de kunstenaar Manolo Prieto. De zwarte stier is nu niet alleen een symbool van de klasse Osborne Veterano brandy, maar is uitgegroeid tot een soort badge van Spanje.
De voorbereiding van de Osborne Veterano Brandy.

De Osborne Veterano gebaseerd brandy als elke cursus op basis van druiven.
De wijn gemaakt van de druiven wordt gedestilleerd en vervolgens gerijpt ten minste twaalf maanden in Amerikaanse eiken vaten die eerder bevatte Oloroso sherry, geeft zijn kenmerkende smaak. De opslag vindt plaats in de beroemde methode Solera, die aanvullende harmonisatie van smaken biedt.

De geur en smaak van de Osborne Veterano Brandy wordt vaak beschreven met tonen van pruimen en is vrij complex.
Bij het scherpstellen op het product, dan kan andere fruitsmaken zoals perzik en banaan worden erkend. Bovendien zijn vanille en caramel belangrijke onderdelen van het boeket van Osborne Veterano brandewijn.


De Osborne Veterano Brandy is niet alleen heerlijk puur, maar is ook ideaal voor het mengen van longdrinks en cocktails. In Spanje, vooral populair is de mix met cola.

Osborne Veterano Solera Brandy is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.