Osborne Magno Solera Reserva de Jerez 1 liter 36%

24.449986

EUR 24,45

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 15035

Gewicht 1,58 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Osborne Magno Solera Reserva de Jerez 1 liter 36%

Land van herkomst: Spanje

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 36%

In de provincie Puerto de Santa Maria is de distilleerderij Bodegas Osborne, bekend om zijn uitstekende brandewijn genaamd Osborne Magno Brandy.
Kenners waarderen deze brandy en dankzij zijn zorgvuldige vakmanschap en strenge kwaliteit geniet deze echte Brandy de Jerez een chique reputatie.

De intense gouden kleur van deze spirit nodigt uit om te genieten en straalt in de richting van de constante waarnemer.
Een ander kenmerk van de Osborne Magno Brandy is de fijne aroma van volheid met ronde en zachte strelingen en een aangenaam gevoel.

Het is voor deze drank ook heel belangrijk om te genieten bij een juiste temperatuur.
Osborne Magno Brandy is bij kamertemperatuur het beste, omdat bij het niet volledig ontwikkelen de smaak afkoeld. Het geheim van uitstekende smaak ligt in deze Brandy in de selectie van de druiven die alleen groeien op rijke plantages.
Als gevolg hiervan heeft de spirit een frisse zoetheid en sterke accenten die het gehemelte zacht en volledig in de watten legt.
De Osborne Magno Solera Brandy rijpt volgens de traditionele methode, die is heel gebruikelijk in Spanje.
Opgeslagen in originele Amerikaanse eiken vaten waarin Sherry "Top Oloroso" eerder gerijpt heeft.

De wijn plantages op het Spaanse land worden geteeld op een voedselrijke bodem en ook gezegend bijna het hele jaar door de zon.
Deze traditie bestaat al vele jaren en kan daarom leiden tot Brandy bijzonder rijp. De zachte textuur is een ware traktatie voor lichaam en geest en zorgt ervoor dat de Osborne Magno Brandy zo licht en verfrissend genieten kan zijn.

Osborne Magno is het meest geschikt als een digestief en als aperitief.


Osborne Magno Solera Reserva brandy de Jerez is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.