Lebensstern 32 years old German Malt Whisky 0,7L 45%

185.799977

EUR 185,80

EUR 265,43 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19739

Gewicht 1,13 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen (indien voorradig)

Lebensstern 32 years old German Malt Whisky 0,7L 45%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 45%


Lebensstern 32YO German Malt Whisky is een unieke en strikt gelimiteerde moutwhisky die speciaal geselecteerd werd voor de Lebensstern Bar in het Berlijnse Café Einstein. 
Dit is een hoeveelheid "zwaar geturfd distillatiemout" gekocht bij een gerenommeerde mouterij in Schotland in 1988, die vervolgens werd gedistilleerd in Duitsland. 

Deze whisky werd gelanceerd in 2021 na jarenlange rijping op Schotse eikenhouten vaten.

Kleur:        licht amber.
Aroma:          een zoete moutwhisky, fruitig (peer), dennenhout, sorbet, getoaste aroma’s, wat rubber en een vleugje hout vergezeld van lichte frisse tonen van sherry.
Smaak:          droog, zacht en kruidig ondanks de ouderdom met ruw randjes, met een licht eiken smaak, pure chocolade, een vleugje espresso gecombineerd met de zoetheid van gedroogd fruit zoals sultanarozijnen en dadels, maar ook lichte perentonen.
Afdronk:         kort tot middellang, samentrekkend en droog met kruiden gevolgd door zoete, bijna honingachtige tonen.

Lebensstern 32YO is een zeer drinkbare whisky met een behoorlijke drinksterkte (45%), die niet langer in het vat had mogen blijven. De laatste slok verlangt naar meer.

Lebensstern 32 years old German Malt Whisky is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.