Johnnie Walker Black Label Triple Cask Edition Blended Scotch Whisky 1 liter 40%

45.949992

EUR 45,95

EUR 45,95 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 17842

Gewicht 1,55 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Johnnie Walker Black Label Triple Cask Edition Blended Scotch Whisky 1 liter 40%

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 40%

Johnnie Walker Black Label Triple Cask Edition Blended Scotch Whisky is een zoete en kruidige Black label afwerking in Bourbonvaten, gevolgd door Caribische pot still Rum en uiteindelijk Scotch Whisky.

Een rijke en heerlijk complexe mix met lagen van kruiden, zacht rijpend boomgaardfruit en zoete vanilletonen, exotische fruit en bruine suikers.

Deze speciale release van Master Blender Chris Clark bevat drie belangrijke Speyside Malts van Blair  “Athol, Cardhu en Strathmill” en heeft gerijpt in een combinatie van Bourbon, Sherry & Rum Casks voor een rijke smaak en om een nieuwe expressie van Black Label te creëren.

Johnnie Walker Black Label Triple Cask is heerlijk “on the rocks” of met frisdrank en een schijfje sinaasappel om het pittige karakter te verrijken.

De whisky heeft een nieuwe, kleurrijke, spannende en fruitige smaak met kruiden, meer rook en zoetheid, door de drievoudige vat afwerking.

Johnnie Walker Black Label Triple Cask Edition Blended Scotch Whisky is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.