Johnnie Walker Black Label 200 years Icons Limited Edition Blended Scotch Whisky 1 liter 40%

45.60006

EUR 45,60

EUR 45,60 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19122

Gewicht 1,48 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Johnnie Walker Black Label 200 years Icons Limited Edition Blended Scotch Whisky 1 liter 40%

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 40%

Johnnie Walker Black Label 200 Icons Limited Edition is een speciale whisky ter ere van het 200 jarig bestaan van Johnnie Walker, afkomstig uit Schotland.

De geschiedenis gaat terug tot de jaren 1920. In die tijd had oprichter John Walker een kleine winkel waar hij naast boodschappen ook zijn eigen whisky verkocht. Zelfs toen was de whisky behoorlijk populair.
Walker gaf de kunstenaar Tom Brown specifiek de opdracht om een opvallende vierkante fles en het figuur in een ruiteroutfit te maken. In de loop der jaren is dit label nauwelijks veranderd, het werd pas rond de eeuwwisseling herzien in 2000, een nieuwe slogan 'Keep walking' nam de plaats in van de oude, gestileerde 'Strinding man'.

Aroma:    gedroogd fruit, ontbijtgranen en rooktonen.
Smaak:    duidelijk complexer, maar veel krachtiger dan de Red Label. Aromatisch met fijne tonen van geroosterde noten en een diep karakter.
Afdronk:   lang en rokerig.


Johnnie Walker Black Label 200 years Icons Limited Edition Blended Scotch Whisky is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.