Johnnie Walker Black Label 12 years old Speyside Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky 1 liter 42%

46.750044

EUR 46,75

EUR 46,75 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 17843

Gewicht 1,73 KG

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Johnnie Walker Black Label 12 years old Speyside Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky 1 liter 42%

Land van herkomst:  Schotland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 42%


Johnnie Walker met bijna een 200 jarige jubileum kan trots zijn op het ontdekken van de beste single malts uit heel Schotland.

Johnnie Walker Black Label Origin Series is ontstaan uit het gevoel van exploratie en inspiratie om de beste smaken te ontdekken die Schotland te bieden heeft.

Deze nieuwe collectie van vier 12-jarige gemengde Schotse whisky's bevat ongelooflijke single malts van enkele 's werelds beroemdste Schotse distilleerderijen en viert elk verschillende smaakprofielen uit vier uithoeken van Schotland.

Elke whisky in de collectie is alleen gemaakt met behulp van whisky's uit een bepaalde regio om de primaire smaakkenmerken van dat gebied vast te leggen, waardoor de whisky fans de mogelijkheid krijgen om het brede scala aan smaken dat Schotland te bieden heeft te ontdekken en te verkennen: “de fruitige smaken van Speyside whisky, de rijke kenmerken van Highlands Scotch, de zoete tonen van de whisky's uit de Lowland-regio en de rokerige afdronk van Islay-mout”.
Drie van deze limited editions zijn exclusief gemengd met enkele beste single malts, en een volgende editie brengt vakkundig hoogwaardige single malt en single grain whisky samen om het smaakprofiel van die regio het beste weer te geven.

Johnnie Walker Black Label 12YO Speyside Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky  is een lichte en fruitige whisky met hints van gesneden groene appels en boomgaard fruit.
De whisky wordt uitsluitend gemaakt van hoogwaardige single malts uit de regio Speyside in Schotland, met Cardhu-whisky en Glendullan-whisky.
De lichte, frisse fruitige tonen van Johnnie Walker Speyside Origins worden perfect aangevuld met lichte en levendige vlierbloesem en tot leven gebracht met een scheutje frisdrank. 

Johnnie Walker Black Label 12 years old Speyside Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.