Claude Thorin Pineau des Charentes Rubis 0,75L 17%

13.150038

EUR 13,15

EUR 17,53 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19204

Gewicht 1,34 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Claude Thorin Pineau des Charentes Rubis 0,75L 17%

Land van herkomst: Frankrijk

Inhoud: 0,75 liter

Alcoholpercentage: 17%

Claude Thorin Pineau des Charentes Rubis wordt geproduceerd in een specifiek Frans gebied, vandaar de naam Charente, een wijnbouw gebied met een grote invloed op andere nationale dranken.

Druivensap, verkregen uit de rode druiven van de Merlot-druivensoort zelf, ontmoet fijne cognac van Eaux-de-Vie van de Grande Champagne. De Claude Thorin Pineau des Charentes Rubis laat zich dan ook zien van de veeleisende kant. Het verdient de nobele productpresentatie met vintage flair en elegantie. 

De robijnrode Claude Thorin Pineau des Charentes Rubis is een specialiteit die een beetje doet denken aan rode wijn gemaakt van Merlot. De focus op rood fruit maakt het niet in de laatste plaats interessant voor de eerste ervaringen met deze productcategorie.

Aroma:     fruit, cognac of Armagnac.
Smaak:    zoete. fruitachtig
Afdronk:   lang, diep, rond en rijk.

De beste manier om de Claude Thorin Pineau des Charentes Rubis te nuttigen is als aperitief voor de maaltijd te drinken. Als alternatief gaat het goed samen met chocoladetaart of desserts met bessen. voor zowel kenners als beginners.


Claude Thorin Pineau des Charentes Rubis is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.