Cardhu 14 years old Special Release 2021 Single Malt Scotch Whisky 0,7L 55,5%

124.700059

EUR 124,70

EUR 178,14 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 20200

Gewicht 1,29 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Cardhu 14 years old Special Release 2021 Single Malt Scotch Whisky 0,7L 55,5%

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 55,5%


De Special Releases Collection 2021 is afkomstig van enkele interessante, legendarische distilleerderijen van Schotland en samengesteld door de Masterblenders die hun fantasie de vrije loop hebben gelaten.

 

Als ware meesters van hun vak hebben zij deze voortreffelijke whisky's door unieke rijpingen in uitzonderlijke vaten tot smaakperfectie weten te ontwikkelen.

 

Elke single malt whisky in de 2021 Special Releases heeft zijn eigen unieke karakter, geïnspireerd door de mythische wezens die voorkomen in de regio's rond elke distilleerderij.

 

Deze unieke whisky's geven perfect de geest weer van de Schotse natuur waaruit ze afkomstig zijn, van de mysterieuze diepten van de zee tot luchtige berghoogten.

 

Cardhu 14YO Special Release 2021 Single Malt Scotch Whisky is een zeer flatterend

harmonieuze en uiterst vleiende whisky van de Special Releases Collectie.

 

Deze whisky is betovert met aroma's die zowel fruitig als zoet zijn als zomerweiden en met een opmerkelijk kenmerkende geparfumeerde toon.

Aroma:                fris-fruitige lichtheid van aangename aroma's zoals lichte druif en lychee in een uitbundige stemming met de duidelijke aanwezigheid van groene appel, peer en een vleugje sinaasappelschil en boterachtig gebak.

Smaak:                 een zachte, romige en vrij volle textuur, waarvan de zoete smaak doet denken aan zelfgemaakte toffee, rijke rode appels en peren, smakelijk geserveerd door knapperige, heldere eik.

Afdronk:             zoet, puur en verwarmend met een blijvend aroma. Met water wordt het nog zachter totdat een verwarmend snufje witte peper verschijnt, dat opstijgt in een finale van groene appels.

Cardhu 14 years old Special Release 2021 Single Malt Scotch Whisky is nu voor een goede prijs online te koop bij Neel Drinks, uw onlineslijter, in Nederland.