Cape Fynbos Gin Citrus Edition miniatuur 0,05L 43%

5.800014

EUR 5,80

EUR 116,00 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19250

Gewicht 0,15 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Cape Fynbos Gin Citrus Edition miniatuur 0,05L 43%

Land van herkomst: Zuid Afrika

Inhoud: 0,05 liter

Alcoholpercentage: 43%


Cape Fynbos Gin Citrus Edition is de nieuwste uitgave en bevat hetzelfde boeket botanicals uit de Fynbos-familie als de klassieke Cape Fynbos Gin. Daarnaast worden schillen van vijf verschillende soorten citrusvruchten twee weken gedrenkt in pure gin voor de filtratie met de daaropvolgende geleidelijke vermenging van Franschhoek bergbronwater.

De gin heeft vier keer gedistilleerd in koperen ketels, vervolgens wordt deze unieke gin in kleine batches geproduceerd.
Verrijkt met eersteklas jeneverbessen en 33 lokale, duurzaam geselecteerde planten uit de groep van fynbosvegetaties waarvoor de Kaapregio wereldberoemd is. 
Deze planten worden voor destillatie gemacereerd in de alcoholische basis om een optimale binding van de kruidenaroma's mogelijk te maken. 
Een geleidelijke vermenging met zuiver bronwater uit de Franschhoek Mountains resulteert in een werkelijk unieke gin van de hoogste kwaliteit.

Aroma:      kruiden met hints van sinaasappelessence, kruidnagel en witte peper, honing en wilde fynbos.
Smaak:     Kruiden, honing, fynbos en sinaasappel.

Cape Fynbos Gin Citrus Edition miniatuur is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.