Bowmore Timeless 29 years old Islay Single Malt Scotch Whisky Limited Edition 0,7L 53,7%

2484.500018

EUR 2.484,50

EUR 3.549,29 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 21658

Gewicht 6,07 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Bowmore Timeless 29 years old Islay Single Malt Scotch Whisky Limited Edition 0,7L 53,7%

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 43%


Bowmore Timeless 29 Years Old Islay Single Malt Scotch Whisky Limited Edition is een meesterwerk dat de rijke geschiedenis en buitengewone vakmanschap van de Bowmore distilleerderij viert. Deze beperkt verkrijgbare whisky belichaamt ultieme verfijning en een smaakervaring die de tand des tijds heeft doorstaan. Laat u meevoeren op een reis door de ziel van Islay, waar de zeebries en het karakteristieke Islay terroir samenkomen in een drank die uw zintuigen zal veroveren.

1. **Leeftijd en Rijping**: Bowmore Timeless is met zorg gerijpt gedurende 29 jaar, waardoor de whisky diepte en complexiteit heeft verworven. De rijping vindt plaats in geselecteerde eikenhouten vaten, waar de whisky subtiele smaken absorbeert en zich ontwikkelt tot een meesterwerk van vakmanschap.

2. **Islay Terroir**: De whisky is afkomstig van het eiland Islay, dat bekend staat om zijn unieke terroir. De invloed van het zeeklimaat en het karakteristieke turfrookprofiel van Islay dragen bij aan de rijke smaak van deze whisky.

3. **Smaakprofiel**: Bowmore Timeless biedt een overweldigende smaakervaring met diepgaande lagen van smaak. Verwacht tonen van gerookte eik, zachte vanille, subtiele hints van zeezout en de kenmerkende turfrook van Islay. De lange rijping heeft de whisky een zijdezachte textuur gegeven, met een evenwichtige complexiteit die de zintuigen verwent.

4. **Beperkte Oplage**: Deze whisky is een limited edition en wordt geleverd in een prachtig vormgegeven fles en verpakking, wat het tot een waardevolle toevoeging aan elke collectie maakt.

Bowmore Timeless 29 Years Old Islay Single Malt Scotch Whisky Limited Edition is een eerbetoon aan de rijke traditie van Bowmore en een kans om te genieten van een meesterlijk gerijpte whisky die de tand des tijds heeft doorstaan. Geniet met mate en proef de geschiedenis van Islay in elke slok.

Bowmore Timeless 29 years old Islay Single Malt Scotch Whisky Limited Edition is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.