Yamazaki Mizunara 18YO Single Malt Whisky 2017 0,7L

2895.00002

EUR 2.895,00

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16013-R

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Yamazaki Mizunara 18YO Single Malt Whisky 2017 0,7L

Land van herkomst: Japan

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 48%

Yamazaki Mizunara 18YO Single Malt Whisky Edition 2017 is een nieuwe, zéér speciale editie samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde 18 jaar oude Yamazaki malt whisky's.
Deze beperkte oplage is afkomstig van de Suntory Yamazaki Distilleerderij en toont doorzettingsvermogen, welke de grondlegger Shinji Fukuyo bevestigt met de woorden:

" Het genot dient een moment van openbaring te zijn."

De whisky heeft gerijpt in fusten gemaakt uit Mizunara (Mizu=water, Nara=eik) -hout, een hardhout van uiterst gevoelige Japanse eik, die een waardige oosterse smaak geeft en de immense waarde van deze vaten bevestigt.
Leeftijd is de sleutel tot het ontsluiten van de kenmerkende smaak van Mizunara, alleen een lange rijpingstijd kan de kenmerkende kruiden- en wierookachtige aroma's verschaffen, met typische tonen van sandelhout en aloëhout.
 
Kleur:           amber/goud
Aroma:         rijk en elegant met tonen van aloëhout en kruidige kaneel.
Smaak:        lichte zoetheid, zijdeachtige textuur, gedroogd fruit, kokosnoot- en sinaasappelconfiture.
Afdronk:       lang aanhoudende kruidigheid met een lichte aanwezigheid van Japanse wierook, aloëhout en kaneel.

Geniet van deze complexe, unieke Japanse whisky met een lange sluier-finish, verpakt in een mooie houten kist gemaakt van gerecyclede vaten, ooit gebruikt voor het rijpen van Suntory whisky, waarmee de magie geheim bleef.

Yamazaki Mizunara 18YO Single Malt Whisky 2017 is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.