Wessex Gin Giftset miniaturen miniatuur 4x0,05L 42,15%

28.800057

EUR 28,80

EUR 144,00 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19830

Gewicht 0,61 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Wessex Gin Giftset miniaturen miniatuur 4x0,05L 42,15%

Land van herkomst: Engeland

Inhoud: 0,2 liter

Alcoholpercentage: 42,15%


Wessex Gin Giftset is een mooie minatures cadeau van de volgende gins:
- Wessex Alfred the Great Gin is een soepele gin afkomstig van de Wessex Distillery uit Engeland, ontwikkeld ter ere van Alfred, de eerste koning van Engeland die bekend staat als 'The Truth Teller'.
Het bevat een nauwkeurig evenwicht van de belangrijkste botanische ingrediënten, met een sterke initiële dreun van jeneverbes, gevolgd door verhelderende koriander en levendige citrus-eindtonen.

- Wessex Wyverns Classic Gin is afkomstig van de Wessex distilleerderij. 
De botanicals worden 12 uur doordrenkt voordat ze worden gedistilleerd voor deze vurige, pittige uitdrukking.
Aroma: zoet en peperig.
Smaak: jeneverbes, peper, zoethout, honing en citroen.
Afdronk: pittige finish.

- Wessex Saxon Garden Gin is afkomstig van de Wessex Distillery uit Engeland en perfect te combineren tijdens langere avonden gedurende de lente- en zomermaanden.
Het recept is geïnspireerd op bloemen en de gin wordt gedestilleerd met verhelderende rozen-blaadjes, hibiscus en verfrissende lavendel. De subtiele bloemige tonen worden gecombineerd met de traditionele London dry botanicals die zorgen voor een diepe smaak met een verfrissende citrus afdronk.

- Wessex Elderflower Gin is afkomstig van de Wessex Distillery uit Engeland en wordt gemaakt met verse kruisbessensap en gedistilleerde vlierbloesem.
Smaak:  zoete en pittige kruisbes zijn perfect afgestemd op de geurige vlierbloesem. Citrus en aardse plantenextracten prikkelen diepte en warmte aan de gin.
Het resultaat is een perfecte bitterzoete drank.
Wessex Elderflower Gin is heerlijk met veel ijs, tonic en een vleugje citroen of met champagne om het feest een randje te geven.


Wessex Gin Giftset (Alfred the Great/Wyverns Classic/Saxon/Elderflower) miniatuur is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.