Potocki rye wodka

50.800035

EUR 50,80

EUR 72,57 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 33221

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Potocki rye wodka

Land van herkomst: Polen

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%


Potocki Vodka is een wereld-klasse wodka, die wordt gemaakt van de beste rogge wodka met een verse Poolse stijl en een mooie aromas. Zeer zacht en elegant. Met een lange, kruidige afdronk.
Dit is een traditioneel merk dat weinig bekend is in dit land, maar een topmerk in Engeland en de Verenigde Staten. Het is het huismerk van het prachtige Dukes Hotel in Londen.

Tony Micelotta een legende achter de bar voorbereiding van de perfecte martini ‘s, met uiteindelijk slechts een vodka merk in kwestie , Potocki Vodka,  bij het Dukes Hotel in Londen.

Tony zegt in zijn uitstekende boek "Martini ... mijn lot" en schrijft zijn verhaal:
"Op een dag in september, vijf jaar geleden, kwam een jonge man mijn bar bij Dukes Hotel binnen. Eerst dacht ik dat hij zou gaan om te vragen om een aalmoes om zichzelf en zijn maatjes onder Blackfriars Bridge iets te eten te kopen.
Aangezien ik geen man ben met vooroordelen, keek ik hem met mijn ervaring voorzichtig aan.
In plaats van een zwerver leek hij meer op een verarmde edelman. De verwijderde Jacket, een briljante door intensieve dragen fluwelen broek, een perfect gedragen, tabak-gekleurde coltrui en hoge geregen in zijn met vakmanschap gemaakte Napolitaanse suède schoenen.
Zijn handen waren perfect verzorgd wat de eerste alarmbellen deden rinkelen.
Respectvolle en elegante sprak hij met mij aan in een zeer goed Italiaans:
 "Sono Jan-Romeinse Potocki, piacere Signor Tony (Ik ben Jan-Romeinse Potocki, een eer om u te ontmoeten meneer Tony)"
Wat een lef. Hij had het gedaan om met zijn pistache-gekleurde Vespa (tweedehands, zeer tweedehands) te komen op de parkeerplaats van het hotel.
Het bijzondere is dat hij tijdens deze hele reis gedaan had met een doos met 6 stuks Potocki Vodka  in een mooie, ontworpen Florence fles.
Toni probeerde de Poolse rogge wodka uit die de familie Potocki had gemaakt, de Potocki Vodka werd zijn eerste keuze in wodka martini. "

De smaak van Potocki Vodka  is vervaardigd uit 100% Poolse rogge.

Volgens Toni moet je Potocki Vodka gewoon proberen!Potocki rye wodka is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.

0 Beoordeling(en)

Beoordeling schrijven