Malteco Special Giftpack (15YO 25YO) 2x0,2L 40%

34.349964

EUR 34,35

EUR 85,87 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16610

Gewicht 0,99 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Malteco Special Giftpack (15YO 25YO) 2x0,2L 40%

Land van herkomst:  Panama

Inhoud: 0,4 liter

Alcoholpercentage: 40%

Ron Malteco is een bijzondere rum afkomstig van Panama. De eeuwenoude traditionele formule van vers suikerriet sap, hoge kwaliteit gist, distillatie met een Column-still en rijping in de best Bourbon vaten in de Panamese heuvels zorgt ook vandaag de dag nog voor een uitstekende kwaliteit rum.

Deze Giftpack bevat de volgende 2 rums uit de collectie van Malteco.

Malteco Reserva Rara 15YO
Een intens genot, op maat gemaakt voor de mensen die zichzelf willen verwennen en een uniek moment willen beleven. Het beste geniet men van deze rum in een ballonglas, een kleine hoeveelheid is al voldoende. Als eerste valt de diepe amberkleur op als men het glas tegen het licht houdt. De geur is gebalanceerd en complex met fijne suiker en kaneel aroma’s. Proef rustig en ongehaast om alle smaken en aroma’s te beleven. Probeer deze Ron Malteco 15YO ook een in combinatie met donkere chocolade.

Malteco Reserva Rara 25YO
Deze gelimiteerde oplage werd gebotteld op de piek van het rijpingsproces om de intense smaak te behouden. Deze rum beschikt over een fijne volle smaak en laat de kracht van het land van zijn oorsprong zien. Donker amber van kleur met koperen highlights. Constant en zoet van smaak met aangename tonen van kruiden, karamel, chocolade en gedroogd fruit laat deze rum een algehele balans zien die de verwachtingen van kenners zeker zal waarmaken.Malteco Special Giftpack is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.