Laphroaig 30YO The Ian Hunter Story Book 0,7L 46,7

966.499963

EUR 966,50

EUR 1.380,71 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 17810

Gewicht 2,81 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Laphroaig 30YO The Ian Hunter Story Book 0,7L 46,7

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 46,7%


De serie Ian Hunter, het laatste lid van de Johnston-familie die de Laphroaig-distilleerderij bezit en beheert viert de eerste uitgave, genaamd Book.

Het is een Unique Character, een prachtige 30-jarige single malt, die exclusief gerijpt heeft in Amerikaanse witte eiken bourbon vaten.

Dit vat brengt een hulde aan de oorspronkelijke beslissing van Hunter om de Amerikaanse eikenrijping aan de Laphroaig-distilleerderij te introduceren.
De whisky wordt gepresenteerd in een faux hardback boekpresentatiekoffer, met een be-perkte release van slechts 4.800 flessen.

Aroma:     zoet en medicinaal met manuka-honing, lichte turfrook, gekookte ap-pel en rozemarijn vanille met een vleugje citroenschil completeren het aroma.
Smaak:    turfachtig en peperachtig met tonen van kruiden, ceder, kumquat schil en gaspeldoornbloem. Een zoetheid van banketbakkersroom en vanillestokjes.
Afdronk:   kustachtig met subtiele jodium-, zeezout- en zeewiertonen.
               Een vleugje koffie en eiken karakter.


Laphroaig 30YO The Ian Hunter Story Book 1 Unique Character Single Malt Scotch Whisky is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.