Kimerud Norway Craft Distilled Gin 0,7L 43%

35.600015

EUR 35,60

EUR 50,86 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 15678

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Kimerud Norway Craft Distilled Gin 0,7L 43%

Land van herkomst: Noorwegen

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 43%

Kimerud Norway Craft Distilled Gin wordt geproduceerd door de Kimerud-distilleerderij en is afkomstig uit Noorwegen, ten westen van Oslo.
Het vrij koude en ruwe klimaat biedt de beste voorwaarden voor de groei van kruiden, die een belangrijke bouwsteen vormen voor de smaak van de gin.

De gin is gebaseerd op 22 verschillende aromatische botanische planten. De vruchten en kruiden die hiervoor worden gebruikt, zijn van strikt gecontroleerde organische teelt en worden nog steeds handmatig geteeld en verwerkt.

Naast de jeneverbes, ontstaat de belangrijkste smaak van de "Kimerud Norway Craft Distilled Gin" door ingrediënten als gember, koriander, munt, evenals sinaasappelen en walnoten. Een speciaal ingrediënt in deze gin is de Rhodiola rosea, een roos die hoofdzakelijk groeit op de kliffen langs de kust van de Europese Noordzee.

Kimerud Norway Craft Distilled Gin is geschikt met een  subtiele tonic, puur, of “on the rocks” met  een sinaasappelsmaak.

Kimerud Norway Craft Distilled Gin is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.