Kimerud Norway Craft Distilled Gin 0,7L 43%

35.600015

EUR 35,60

EUR 50,86 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 15678

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Kimerud Norway Craft Distilled Gin 0,7L 43%

Land van herkomst: Noorwegen

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 43%

Kimerud Norway Craft Distilled Gin wordt geproduceerd door de Kimerud-distilleerderij en is afkomstig uit Noorwegen, ten westen van Oslo.
Het vrij koude en ruwe klimaat biedt de beste voorwaarden voor de groei van kruiden, die een belangrijk bouwsteen vormen voor de smaak van de gin.

De gin is gebaseerd op 22 verschillende aromatische botanische planten. De vruchten en kruiden die hiervoor worden gebruikt, zijn van strikt gecontroleerde organische teelt en worden nog steeds handgespoten en verder verwerkt.

Naast een jeneverbes, bevat de belangrijkste smaak van de "Kimerud Norway Craft Distilled Gin", gember, koriander, munt, evenals sinaasappelen en walnoten. Een speciaal ingrediënt in de gin is bijvoorbeeld de roos (Rhodiola rosea), een plant die hoofdzakelijk groeit op de kliffen van de Europese Noordzee.

Kimerud Norway Craft Distilled Gin is geschikt met een  subtiele tonic, puur, of “on the rocks” met  een sinaasappelsmaak.

 

 


Kimerud Norway Craft Distilled Gin is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.

0 Beoordeling(en)

Beoordeling schrijven