Journeyman Corsets, Whips and Whiskey 0,5L 59,20%

58.299978

EUR 58,30

EUR 116,60 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 15481

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Journeyman Corsets, Whips and Whiskey 0,5L 59,20%

Land van herkomst: Amerika

Inhoud: 0,5 liter

Alcoholpercentage: 59,20%


Journeyman Corsets, Whips & Whiskey is een tarwe whisky afkomstig van de Journeyman Distillery gelegen in Three Oaks. De geur van Journeyman Corsets, Whips & Whiskey toont rijke tonen van vanille, karamel, sinaasappels, kokosnoten en gebakken appels. Op de achtergrond, kunnen hints van rozijnen, abrikozen en kruidig eiken worden onderscheiden. U kunt van de Journeyman Korsetten, Whips & Whisky zijn alcoholgehalte zeker niet ruiken. Integendeel, de smaken lijken zeer delicaat en harmonieus, en van alcoholische scherpte is geen spoor te vinden.

De smaak, geeft vervolgens de volle kracht van de Journeyman Korsetten, Whips & Whisky. Het hoge alcoholgehalte zorgt voor een afdronk met veel power.
De Journeyman Corsets, Whips & Whiskey kan de toevoeging van water gemakkelijk tolereren. Water haalt namelijk zijn licht fruit smaken op de voorgrond. Op de tong van Journeyman Korsetten, Whips & Whisky is dan veel milder en het toont een zachte romigheid. De afdronk is lang en verrassend pittig.

De Journeyman Korsetten, Whips & Whisky is een zeer aangenaam product dat het zo een tweede keer zou moeten zijn. Na toevoeging van water, perfect om puur te drinken, maar ook speelt hij ook in cocktails en mixdrankjes zonder twijfel de hoofdrol.

Aroma:            kruiden                            
Smaak:           licht zoet, toffee en karamel.                            
Afdronk:          Warm en krachtig                

Journeyman Corsets, Whips & Whiskey is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.