Johnnie Walker Black Label 12YO Highlands Origin Limited Ed. Blended Malt Scotch Whisky 1L 42%

46.750044

EUR 46,75

EUR 46,75 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 17844

Gewicht 1,75 KG

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Johnnie Walker Black Label 12YO Highlands Origin Limited Ed. Blended Malt Scotch Whisky 1L 42%

Land van herkomst:  Schotland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 42%


Johnnie Walker met bijna een 200 jarige jubileum kan trots zijn op het ontdekken van de beste single malts uit heel Schotland.

Johnnie Walker Black Label Origin Series is ontstaan uit het gevoel van exploratie en inspiratie om de beste smaken te ontdekken die Schotland te bieden heeft.

Deze nieuwe collectie van vier 12-jarige gemengde Schotse whisky's bevat ongelooflijke single malts van enkele 's werelds beroemdste Schotse distilleerderijen en viert elk verschillende smaakprofielen uit vier uithoeken van Schotland.

Elke whisky in de collectie is alleen gemaakt met behulp van whisky's uit een bepaalde regio om de primaire smaakkenmerken van dat gebied vast te leggen, waardoor de whisky-fans de mogelijkheid krijgen om het brede scala aan smaken dat Schotland te bieden heeft te ontdekken en te verkennen: “de fruitige smaken van Speyside whisky, de rijke kenmerken van Highlands Scotch, de zoete tonen van de whisky's uit de Lowland-regio en de rokerige afdronk van Islay-mout”.
Drie van deze limited editions zijn exclusief gemengd met enkele single malts, en een volgende editie brengt vakkundig hoogwaardige single malt en single grain whisky samen om het smaakprofiel van die regio het beste weer te geven.

Johnnie Walker Black Label 12YO Highlands Origin Limited Ed. Blended Malt Scotch Whisky heeft rijke en donkere fruittonen met rode bessen en steenfruit.
Het is exclusief gemaakt van Highland's single malts met Clynelish whisky en Teaninich whisky in de kern.

Geniet van Highlands Origin, die het nootachtige, gedroogde fruitprofiel van Johnnie Walker Highlands Origin perfect aanvult.

Johnnie Walker Black Label 12YO Highlands Origin Limited Ed. Blended Malt Scotch Whisky  is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie. 

Klanten kochten ook

Seagrams 100 Pipers Scotch Whisky 1L 40%

Seagrams 100 Pipers Scotch Whisky 1L 40%

EUR 26,80

EUR 26,80 per Liter

incl. 21 % BTWexcl. Verzendkosten

Famous Grouse Toasted Cask whisky 1L 40%

Famous Grouse Toasted Cask whisky 1L 40%

EUR 27,05

EUR 27,05 per Liter

incl. 21 % BTWexcl. Verzendkosten