Hooghoudt Bruine Jenever 0,7L 30%

19.70001

EUR 19,70

EUR 28,14 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 75061

Gewicht 1,35 KG

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Hooghoudt Bruine Jenever 0,7L 30%

Land van herkomst: Nederland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 30%
 

Hooghoudt Bruine jenever is geen gewone jenever, hij is namelijk gemaakt van hoogwaardige moutwijn.
Het echtpaar Grietje en Jan Hooghoudt opende in 1888 in het hartje van Groningen een kleine fabriek voor likeuren en sterke drank.
De Hooghoudts hebben een productie van hoge kwaliteit likeuren en kruidenlikeur.   
De capaciteit van de fabriek was na slechts een paar jaar uitgeput en in 1914 werd de likeur en spirit fabrikanten Hooghoudt uiteindelijk uitgebreid en gemoderniseerd.
In 1920 had de familie genoeg geld verzameld om onafhankelijk te worden van externe leveranciers.
Zes jaar later ging zoon Ludolf Hooghoudt in het bedrijf en ontwikkelde met zijn limonade siropen,  een zeer populair product tot de dag van vandaag.
Zelfs onder de huidige eigenaren Bert Hooghoudt wordt de portefeuille van het bedrijf voortdurend uitgebreid met interessante moderne en klassieke recepten voor jongere en oudere consumenten.

De basis van deze klassieke is hoogwaardige moutwijn. Naast de traditionele plantaardige zoals jeneverbes zijn ook kaneel, vanille, suiker, snoep, zoethout, grapefruit, kruiden en specerijen die een uitzonderlijke smaak bieden.

Hooghoudt Bruine Jenever is heerlijk licht gekoeld op een warme plaats en heerlijk met Ginger Ale en een schijfje limoen.


Hooghoudt Bruine Jenever is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.