The Secret Treasures Windward Silverfleet 1628 0,7L 40%

37.800037

EUR 37,80

EUR 54,00 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 15280

Gewicht 1,05 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen (indien voorradig)

The Secret Treasures Windward Silverfleet 1628 0,7L 40%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%

Zeevaart en rum zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden!
Een onafhankelijke bottelaar uit Duitsland is verantwoordelijk voor het merk “The Secret Treasures”, die gewijd is aan deze geheime schatten.
De Rum is afkomstig uit verschillende landen van het Caribisch gebied, Centraal-Amerika en Zuid-Amerika en hoort thuis in een constant uitbreidend assortiment, wat heel interressant is voor veeleisende kenners.
De product-serie “Silver Fleet” (Scuttlebutt, Swashbuckler en Windward) verwijst naar een historische vloot van schepen, piraten en avontuurlijke zeevaart.

The Secret Treasures Windward Silver Fleet 1628 Rum, is een exclusieve mix rum van het Caribisch gebied, die de basis vormt van de spirit met een typische kant.

De rum met de interessante bijnaam Windward, betekent loef en verwijst naar de navigatie op maritiem gebied, verpakt in een zwarte fles met zilveren sieraden, waardoor hij meer opvalt.

Aroma en smaak:        zoete tonen, fruitig en kruidig, vergezeld door verschillende nuances.

The Secret Treasures Windward Silver Fleet 1628 mix biedt vakantiestemming, hij is zelfbewust, aromatisch en smaakvol, aan de ene kant het koele uit het verleden en aan de andere kant modern, waarvan men geen genoeg kan krijgen.


The Secret Treasures Windward Silverfleet 1628 is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.