The Secret Treasures Swashbuckler Silverfleet 1628 0,5L 40%

37.800037

EUR 37,80

EUR 54,00 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 14914

Gewicht 1,05 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen (indien voorradig)

The Secret Treasures Swashbuckler Silverfleet 1628 0,5L 40%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%

Zeevaart en rum zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden!

Een onafhankelijke bottelaar uit Duitsland is verantwoordelijk voor het merk “The Secret Treasures”, die gewijd is aan deze geheime schatten.
De Rum is afkomstig uit verschillende landen van het Caribisch gebied, Centraal-Amerika en Zuid-Amerika en hoort thuis in een constant uitbreidend assortiment, wat heel interressant is voor veeleisende kenners.
De product-serie “Silver Fleet” (Scuttlebutt, Swashbuckler en Windward) verwijst naar een historische vloot van schepen, piraten en avontuurlijke zeevaart.

The Secret Treasures Swashbuckler Silver Fleet 1628 is een prachtige rum met een intense, onderscheidende, mannelijke kant en een interessante bijnaam Swashbuckler, wat opschepper betekent.
Hij doet denken aan piraten vlaggen en is verpakt in een zwarte fles, met zilveren accenten op het etiket.

Smaak en het aroma:                kruiden en vanille.

Een heerlijke mix van fruitige en kruidige tonen, die je laat inspireren, met een aroma en volle smaak en je laat denken aan likeur.

The Secret Treasures Swashbuckler Silverfleet 1628 is heerlijk goed gekoeld, geserveerd op ijs, als cocktail of longdrink.

 

The Secret Treasures Swashbuckler Silverfleet 1628 is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.