The Secret Treasures Central America 10 years old Rum 0,7L 40%

38.300009

EUR 38,30

EUR 54,71 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 18105

Gewicht 1,13 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen (indien voorradig)

The Secret Treasures Central America 10 years old Rum 0,7L 40%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%

Een nieuwe "geheime schat" van het merk The Secret Treasures Central America Rum 10YO, is een gemaakt van een selectie beste Midden-Amerikaanse rums.
Na destillatie vindt een rijpingsfase van minimaal 10 jaar plaats in speciaal geselecteerde Amerikaanse witte eiken vaten.
Het resultaat is een goed gerijpte melasse rum met een complexe, volle en uitgebalanceerde smaak en daarbij passen aroma-profiel.

Aroma:         zoet
Smaak:        zoet, licht exotisch met tonen van vanille, karamel en donker fruit.
Afdronk:       heerlijk warm en slepende met aarzelende tonen van vanille.

The Secret Treasures Central America Rum 10YO is een perfecte rum om puur te genieten of in klassieke cocktails toe te passen.
De Secret Treasures rum wordt door Haromex op de markt gebracht, onder deze reeks verschijnen eersteklas rums, in beperkt beschikbare individuele cask bottelingen van verschillende Caribische eilanden.
Liefhebbers van de Caribische rum, die verlangen naar verandering onder de massaproducten en niets hebben tegen zowel claim als erkenning, zouden hiermee een geslaagd product in bezit krijgen.

The Secret Treasures Central America 10 years Rum is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.