Smirnoff Black small batch wodka 1L 40%

21.749992

EUR 21,75

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 30096

Gewicht 1,67 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Smirnoff Black small batch wodka 1L 40%

Land van herkomst: Rusland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 40%

Smirnoff Black Copper Pot Still Wodka is net zo zacht en zuiver als de Vodka Smirnoff de best verkopende vodka ter wereld. Naast de eenheid, verbonden door een zijdeachtige gevoel in de mond met gevoelige ondertonen. Smirnoff Black Vodka Pot Still onthult zijn kwaliteiten het best bij puur verwennerij, hij is tegelijk ook een uitstekende uitvalsbasis voor hoogwaardige mixdrankjes.

Met Smirnoff Black Copper Pot Still Vodka herinnert het bedrijf hun Russische tradities, waar ze ooit diende als een leverancier van de koninklijke familie en ze deze wodka maakte in Rusland in een langzame en traditionele proces. Gefilterd door Siberische berken houtskool, die verantwoordelijk is voor de onvergelijkbare zuiverheid van het product.

Toen Smirnoff wodka begon te destilleren werden kleine koperen pot stills gebruikt, deze techniek werd weer gemodelleerd voor Smirnoff Black Copper Pot Still Vodka.


Smirnoff Black wodka is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.