Pimm´s Blackberry & Elderflower 1L 20%

18.950052

EUR 18,95

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 14095

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Pimm´s Blackberry & Elderflower 1L 20%

Land van herkomst: Engeland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 20%
 

Pimm's Blackberry & Vlierbloesem is een zomerse fruitige en beperkte bottelen van populaire Engels fruit likeur. Om te genieten in combinatie met limonade en verse bramen!
Er zijn maar weinig likeuren op vandaag ,die men vindt in elke bar ter wereld.
Hiertoe behoort zeker de Pimm's .

De Pimm's werd voor het eerst geproduceerd in 1823 door James Pimm, de zoon van een boer uit Kent. Hij opende een oesterbar in Londen en bood zijn gasten een zogenaamde "tonic" aan.
Het was een mix van gin, verschillende kruiden, specerijen en vruchten. Deze tonic moet de spijsvertering stimuleren en werd gegoten uit een kruik, die de naam "No. 1 Cup "droeg.

In de loop der jaren kreeg de tonic meer en meer populariteit en ontstond uiteindelijk  de naam Pimm's No. 1. Aangezien het met toenemende populariteit groeide, heeft James Pimm de drank op grotere schaal geproduceerd in 1851. Door zijn toenemende leeftijd en de grote vraag naar de Pimm's Cup No. 1 verkocht James Pimm het merk uiteindelijk in 1865 aan de ondernemer Frederick Sawyer, die op zijn beurt dit weer verkocht aan de toekomstige burgemeester van Londen Horatio Davies in 1880.

De Pimm's Blackberry & Vlierbloesem is een variatie van No. 6 en is ook gebaseerd op deze Wodka basis spirit.
Smaak:        fruitig-verse bramen en aangename bloemige noten van vlierbloesem likeur in het bijzonder. De twee componenten zijn niet te dominant, zodat op elk moment het  duidelijk is dat ook de Wodka geen rol speelt in zoete likeur smaak.

De Pimm's Blackberry & Vlierbloesem is geschikt in de winter als warm drankje gemengd met appelsap en honing en in de zomer als koud drankje in combinatie met diverse frisdranken.

Pimms Blackberry & Elderflower is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.

Klanten kochten ook

Alize Bleu likeur 1L 20%

Alize Bleu likeur 1L 20%

EUR 14,89

EUR 14,89 per Liter

incl. 21 % BTWexcl. Verzendkosten

Coebergh Kersen likeur 1L 20%

Coebergh Kersen likeur 1L 20%

EUR 16,15

incl. 21 % BTWexcl. Verzendkosten