Osborne Veterano brandy 1 liter 33%

14.950034

van EUR 17,95 EUR 14,95 U spaart 17%
(EUR 3,00 )

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 12303-R-GK

Gewicht 1,49 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Osborne Veterano brandy 1 liter 33%

Land van herkomst: Spanje

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 33%

Osborne Veterano Brandy heeft een mooie harmonie en aroma's van vanille, toffee, karamel en rijpe pruimen, een sterke brandewijn uit Andalusië .
Het kenmerk van deze Spaanse Osborne Veterano Brandy is de zwarte stier, die werd ontwikkeld in opdracht van de groep Osborne in de jaren 1950 door het reclamebureau Azor en de kunstenaar Manolo Prieto. De zwarte stier is nu niet alleen een symbool van de klasse Osborne Veterano brandy, maar is uitgegroeid tot een soort badge van Spanje.
De voorbereiding van de Osborne Veterano Brandy.

De Osborne Veterano gebaseerd brandy als elke cursus op basis van druiven.
De wijn gemaakt van de druiven wordt gedestilleerd en vervolgens gerijpt ten minste twaalf maanden in Amerikaanse eiken vaten die eerder bevatte Oloroso sherry, geeft zijn kenmerkende smaak. De opslag vindt plaats in de beroemde methode Solera, die aanvullende harmonisatie van smaken biedt.

De geur en smaak van de Osborne Veterano Brandy wordt vaak beschreven met tonen van pruimenen is vrij complex.
Bij het scherpstellen op het product, dan kan andere fruitsmaken zoals perzik en banaan worden erkend. Bovendien zijn vanille en caramel belangrijke onderdelen van het boeket van Osborne Veterano brandewijn.


De Osborne Veterano Brandy is niet alleen heerlijk puur, maar is ook ideaal voor het mengen van longdrinks en cocktails. In Spanje, vooral populair is de mix met cola.Het etiket is licht beschadigd.

Osborne Veterano is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.