Mortlach 13 years old Special Release Single Malt Scotch Whisky 2021 0,7L 55,9%

160.749952

EUR 160,75

EUR 229,64 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 20197

Gewicht 1,70 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Mortlach 13 years old Special Release Single Malt Scotch Whisky 2021 0,7L 55,9%

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 55,9%

De Special Releases Collection 2021 is afkomstig van enkele interessante, legendarische distilleerderijen van Schotland en samengesteld door de Masterblenders die hun fantasie de vrije loop hebben gelaten.

Als ware meesters van hun vak hebben zij deze voortreffelijke whisky's door unieke rijpingen in uitzonderlijke vaten tot smaak perfectie weten te ontwikkelen.

Elke single malt whisky in de 2021 Special Releases heeft zijn eigen unieke karakter, geïnspireerd door de mythische wezens die voorkomen in de regio's rond elke distilleerderij.

Deze unieke whisky's geven perfect de geest weer van de Schotse natuur waaruit ze afkomstig zijn, van de mysterieuze diepten van de zee tot luchtige berghoogten.

Mortlach 13YO Special Release Single Malt Scotch Whisky 2021 is een heerlijke intense en tegelijkertijd goed gestructureerde Whisky van de Special Release Collection.

Deze whisky weet in druk te maken, zijn krachtige, energieke karakter stijgt naar nieuwe hoogten, geïnspireerd door vaten die volledig onaangeroerd waren tot het bottelen.

Aroma:                een zachte, ronde neus streelt de zintuigen voordat een eerste toon van vers geolied hout naar boven komt. Dan ontwaken de kruidige, pittige aroma's die doen denken aan het beest dat hier sluimert, vergezeld van de zoete wrangheid van geroosterde fazant met rode bessengelei.

Smaak:                 volle, ongelooflijk zachte textuur met een heerlijk intense vanillezoetheid en droge kruiden van vers eikenhout - met een verrassende kick van chili op het moment dat u slikt.

Afdronk:             langdurig en indrukwekkend, vol van kracht, met fruitige tonen en kruidigheid in perfecte harmonie.Mortlach 13 years old Special Release Single Malt Scotch Whisky 2021 is nu voor een goede prijs online te koop bij Neel Drinks, uw onlineslijter, in Nederland.