Montebello Vieux rum 6 YO 0,7L 42%

91.499958

EUR 91,50

EUR 130,71 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16918

Gewicht 1,53 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Montebello Vieux rum 6 YO 0,7L 42%

Land van herkomst: Guadeloupe

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 42%

De Montebello Vieux 10 jaar is intensief voor een lange finish en gekenmerkt door aroma's die doen denken aan eiken, zoetheid en specerijen, de uitlaat voor de kenner is een echte traktatie.
Het is een uitzonderlijk goede rum, die afkomstig is van Guadeloupe.

Guadeloupe toont hiermee aan dat een zeer goede rum niet altijd komt uit Jamaica , Cuba en andere regio's. Het eiland heeft een aantal distilleerderijen, waarvan het bekendste bedrijf Montebello.
In dit bedrijf wordt een rum geproduceerd met een uitstekende smaak en een spannende aroma.

Montebello Vieux van 10 jaar gerijpt in Franse eiken vaten is in staat om zijn uitstekende karakter te ontwikkelen in het glas zijn volle smaak, vol aroma van suiker en karamel gevolgd door vanille en eiken.

De smaak levert de mond vuurwerk, aroma's van eikenhout, suiker en karamel, harmonieus gecombineerd met hints van vanille, specerijen en een hint van fruit activeren alle zintuigen.
De pure Montebello Vieux 10 jaar is voor kenners zacht, maar intens, vol van smaak, droog en voldoet aan alle eisen die een goede rum moet hebben.
Geniet in alle rust van dit uitstekende drankje .


Montebello Vieux 10YO rum is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België