Mocambo 10YO Mexican Edicion Aniversario 0,7L 40%

29.300029

EUR 29,30

EUR 41,86 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 14638

Gewicht 1,36 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Mocambo 10YO Mexican Edicion Aniversario 0,7L 40%

Land van herkomst: Mexico

Inhoud:  0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%

Mocambo Edicion Aniversario Rum 10 YO werd gelanceerd in een gelimiteerde oplage op de markt en een deskundig oog brengt dit aan het licht en wordt het aanbevolen. De Limited single cask botteling onderscheidt zich door zijn listige, chique fles met de kenmerkende versiering uniek, ontworpen met aandacht voor detail.

Mocambo Edicion Aniversario 10 YO werd geproduceerd in Mexico in plaats van op een van de Caribische eilanden. Hij komt uit het bedrijf Licores Veracruz S.A. en scoort met premium kwaliteit. De Single Barrel rum werd gedestilleerd uit melasse, uitgebreid precies een decennium in vaten van eik en vervolgens gebotteld in beperkte hoeveelheid.

De Mocambo 10 jaar Edicion Aniversario is een mooie, elegant en opvallend Rum. De Mexicaanse rum onthult zoete en houtachtige tonen, alsmede een nota van vruchten. Hij staat bekend als  zacht en perfect in balans, maar ook als vol van karakter. Met de nobele Mocambo 10 jaar Edicion Aniversario kunt u uzelf trakteren een speciale editie van de single cask die lang blijft hangen.

Ideaal voor het mengen van cocktails en longdrinks.


Mocambo 10 years old Mexican rum Edicion Aniversario is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.