Mamont Vodka 1L 40%

56.949981

EUR 56,95

EUR 56,95 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 14293

Gewicht 2,06 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Mamont Vodka 1L 40%

Land van herkomst: Rusland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%

De Mamont Wodka is een wodka die je zal herinneren aan de mammoeten die ooit zwierven de uitgestrekte steppen van Siberië. Dit uitgestorven geslacht van olifanten marcheerde meer dan 5000 jaar geleden door grote delen van Azië en Europa en ze zijn altijd bestandsdeel geweest in mythen en verhalen. De mammoet is ook onderdeel van het moderne onderzoek . Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat de mammoet het eerste uitgestorven dier is dat kan worden gekloond.
De mammoet verbindt, vergelijkbaar met de Mamont Vodka, traditie en moderniteit.
De eerste schriftelijke voorschriften, die voor de productie van de wodka uit de 15e eeuw worden gebruikt zijn volgens deze methodologie als brandstof voor de Russische ziel.
De uitgangsmaterialen voor de productie van wodka Mamont komen gedeeltelijk uit de tijd van de mammoeten. Bijvoorbeeld, puur, ongerept bron water verkregen uit geboorde putten. De hoogste kwaliteit van het water wordt bevorderd, dat fundamenteel is voor de smaak van Mamont Vodka .
De alcohol voor de Mamont Wodka wordt meerdere malen gedistilleerd uit lokaal geteelde Siberische tarwe. Na drie keer filtratie wordt een onvergelijkbaar zuiver, zacht, sterke karakter geschetst.
Aan het einde van de Mamont Wodka worden cedernoten toegevoegd, die door mammoeten
gegeten werden, dit geeft een onvergelijkbare smaak.

Aroma: Aangename nootachtige, zoete aroma van ceder noten.

Smaak: zeer zacht, met een krachtig mondgevoel met noten.

Afdronk: ongelooflijk intens en is nog heel lang merkbaar.

Over het algemeen is de Mamont Wodka een product dat niet alleen duidelijk onderscheidt door de fles, een vorm van een mammoet slagtand, maar ook door zijn pure onderscheidende smaak

Mamont wodka is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.