Journeyman Corsets, Whips & Whiskey 0,5L 59,15%

56.299969

EUR 56,30

EUR 112,60 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 15728-R

Gewicht 1,04 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Journeyman Corsets, Whips & Whiskey 0,5L 59,15%

Land van herkomst:  Amerika

Inhoud: 0,5 liter

Alcoholpercentage: 59,15%


Journeyman Corsets, Whips & Whiskey is een tarwe Whiskey afkomstig van de Journeyman Distillery gelegen in Three Oaks (Michigan USA).

De geur biedt rijke tonen aan van vanille, karamel, sinaasappels, kokosnoten en gebakken appels. Op de achtergrond kunnen hints van rozijnen, abrikozen en kruidige eiken worden onderscheiden. Zijn alcoholgehalte kunt u met de neus niet waarnemen.  Integendeel, de smaken zijn zeer delicaat en harmonieus waardoor zijn alcohol gehalte naar de achtergrond verdwijnt.

De smaak zorgt mede door het hoge alcoholgehalte voor een lange afdronk met veel power. Door toevoeging van een beetje water openen zich de lichte fruitsmaken nog meer naar de voorgrond. Op de tong is hij dan milder en levert een zachte smaak.
De afdronk is lang en verrassend pittig.
Perfect om puur te drinken of met toevoeging van water, maar speelt ook in cocktails en mixdrankjes zonder twijfel een hoofdrol. 
                                                     
Geur:            kruidig                            
Smaak:         licht zoet, toffee en karamel.
Afdronk:       Warm en krachtig


Journeyman Corsets, Whips & Whiskey is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.