Johnnie Walker White Walker 1L 41,7%

51.250034

EUR 51,25

EUR 51,25 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16490

Gewicht 1,48 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Johnnie Walker White Walker 1L 41,7%

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 41,7%

Johnnie Walker presenteert met trots de limited-edition Johnnie Walker White Walker Scotch whisky, geïnspireerd door de meest raadselachtige en gevreesde personages in de fantasy-serie 'Game of Thrones'.

De Nachtkoning uit het ijskoude noorden leidt in zijn leger, de White Wanderer in de strijd tegen het volk.

Deze unieke schotse whisky is gemaakt door de whiskyspecialist George Harper.

Het hart van de blend bestaat uit twee single malts uit de noordelijkste distilleerderijen van Schotland: Cardhu en Clynelish.

Aroma:                tonen van gekarameliseerde suiker en vanille.

Smaak:              veel zoete tonen van karamel, suiker en vanille. Daarnaast verse rode bessen en een vleugje tuinvruchten.
Afwerking:         medium en zoet.
 

Ijskoud, laat deze botteling van Johnnie Walker in de vriezer nemen de 'ijsbarstjes' op de fles toe en de eerder verborgen zin 'Winter is here' verschijnt.

Het hart van de blend bestaat uit twee single malts uit de noordelijkste distilleerderijen van Schotland: Cardhu en Clynelish.
 

Deze innovatieve whisky het best direct uit de vriezer gediend, de 'ijsbarstjes' op de fles nemen toe en de eerder verborgen zin 'Winter is here' verschijnt,  in navolging van de huiveringwekkende aanwezigheid van de White Walkers!

 

Johnnie Walker White Walker is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.