Johnnie Walker Red Label 200 Icons Limited Edition

23.700028

EUR 23,70

EUR 23,70 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19123

Gewicht 1,47 KG

Tijdelijk niet op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Johnnie Walker Red Label 200 Icons Limited Edition

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 40%

Johnnie Walker Red Label 200years Icons Limited Edition Blended Scotch Whisky is afkomstig uit Schotland, een speciale whisky ter ere van het 200 jarig bestaan van Johnnie Walker.

De geschiedenis gaat terug tot de jaren 1920. In die tijd had oprichter John Walker een kleine winkel waar hij naast boodschappen ook zijn eigen whisky verkocht. Zelfs toen was de whisky behoorlijk populair.
Walker gaf de kunstenaar Tom Brown specifiek de opdracht om een opvallende vierkante fles en het figuur in een ruiteroutfit te maken. In de loop der jaren is dit label nauwelijks veranderd, het werd pas rond de eeuwwisseling herzien in 2000, een nieuwe slogan 'Keep walking' nam de plaats in van de oude en gestileerde 'Strinding man'.

Smaak:      na een lichte alcoholische smaak is verdampt, zijn er granen en fruit in de mond en smaakt het toch aanzienlijk anders dan andere single malts.
Afdronk:    rokerige in de finish, die een paar minuten later nog steeds op de achtergrond te zien is.

Johnnie Walker Red Label 200years Icons Limited Edition Blended Scotch Whisky is een zeer goede whisky voor beginners.


Johnnie Walker Red Label 200years Icons Limited Edition Blended Scotch Whisky is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.