Johnnie Walker Blue Label whisky 0,7L 43%

164.499984

EUR 164,50

EUR 235,00 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 17147

Gewicht 1,74 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Johnnie Walker Blue Label whisky 0,7L 43%

Land van herkomst: Schotland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 43%

Johnnie Walker Blue Label is een van de meest zeldzame en exclusieve Whiskys ter wereld. Deze ultieme Blend is samengesteld uit de meest uitzonderlijke Schotse Whiskys, die vaak tientallen jaren oud zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat Johnnie Walker Blue Label het authentieke karakter heeft van een Schotse Whisky uit de 19de eeuw.

Johnnie Walker Blue Label is een eerbetoon aan het blenden. Net als de Johnnie Walker Whiskys uit de 19de eeuw is het een blend van ongeveer 16 van de meest zeldzame Whiskys die rijk is. Deze Whiskys hebben zich op een uitzonderlijke manier ontwikkeld en zijn speciaal voor deze Blend achter gehouden. Deze speciale ontwikkeling, waar de Whisky maker geen invloed op heeft maakt Blue Label zo exclusief.
In het hart liggen Islay Malts van opperste kwaliteit, met een opmerkelijke kracht van karakter en smaak. De cederhout tonen in het romige aroma zijn te danken aan een aantal met de grootste zorg geselecteerde Speyside Malts.
Het resultaat is een uiterst breed ontwikkelde Whisky met de subtiele tonen van rook en verleidelijke intensiteit van zwarte chocolade en hier en daar een spoor van peper.

Kleur: donker goud
Geur: rokerig met een tikje zilt
Smaak:intens rokerig met tonen van kruiden en vanille
Afdronk: lang en smaakvol

 

Johnnie Walker Blue Label is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.