Johnnie Walker Black Label 12 years old Islay Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky 1 liter 42%

46.950057

EUR 46,95

EUR 46,95 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 17845

Gewicht 1,75 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen (indien voorradig)

Johnnie Walker Black Label 12 years old Islay Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky 1 liter 42%

Land van herkomst:  Schotland

Inhoud: 1 liter

Alcoholpercentage: 42%


Johnnie Walker met bijna een 200 jarige jubileum kan trots zijn op het ontdekken van de beste single malts uit heel Schotland.
Johnnie Walker Black Label Origin Series is ontstaan uit het gevoel van exploratie en inspiratie om de beste smaken te ontdekken die Schotland te bieden heeft.
Deze nieuwe collectie van vier 12-jarige gemengde Schotse whisky's bevat ongelooflijke single malts van enkele 's werelds beroemdste Schotse distilleerderijen en viert elk verschillende smaakprofielen uit vier uithoeken van Schotland.
Elke whisky in de collectie is alleen gemaakt met behulp van whisky's uit een bepaalde regio om de primaire smaakkenmerken van dat gebied vast te leggen, waardoor whisky-fans de mogelijkheid krijgen om het brede scala aan smaken dat Schotland te bieden heeft te ontdekken en te verkennen: “de fruitige smaken van Speyside whisky, de rijke kenmerken van Highlands Scotch, de zoete tonen van de whisky's uit de Lowland-regio en de rokerige afdronk van Islay-mout”.
Drie van deze limited editions zijn exclusief gemengd met enkele beste single malts, en een volgende editie brengt vakkundig hoogwaardige single malt en single grain whisky samen om het smaakprofiel van die regio het beste weer te geven.
 
Johnnie Walker Black Label 12YO Islay Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky wordt gemaakt van lichte specerijen en is ideaal voor mensen die whisky's willen verkennen met een verwarmende, rokerige maritieme smaak.
Het wordt uitsluitend gemaakt van uitzonderlijke Islay-mouten, waaronder Lagavulin-whisky en Caol Ila-whisky.
De prachtige rokerige en citrus tonen van Johnnie Walker Islay Origins worden getemd en gecompliceerd door kruidige gember en verse sinaasappel in deze complexe en verfrissende whisky.

Johnnie Walker Black Label 12YO Islay Origin Limited Edition Blended Malt Scotch Whisky  is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.