Infusit Vodka 0,7L 40%

37.499957

EUR 37,50

EUR 53,57 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16268-R

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Infusit Vodka 0,7L 40%

Land van herkomst: Belgie

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%

Eindeloos zelf creëren met infusit vodka.

Om een constante en hoge kwaliteit destillatie te garanderen werken we samen met een lokale Belgische distilleerderij, met ervaring in het distilleren van graan alcohol sinds 1904. Na het distilleren van graan in een still wordt de wodka drievoudig gefilterd door actieve koolstof. Vervolgens ondergaat de wodka een laatste Nano-filtratie om de laatste onzuiverheden te verwijderen. Het resultaat is een pure, frisse wodka die ideaal is om de infuser ingrediënten te dragen.

De “eyecatcher” van deze fles is de unieke ingebouwde infuser. De alcohol wordt als het ware een soort “transportmiddel” voor het persoonlijk toegevoegde mengsel in deze infuser.

Met de keuze uit een uitgebreide reeks aan smaken is het mogelijk om elk drankje naar eigen voorkeur te personaliseren. In plaats van een standaard vooraf bepaalde smaak, biedt onze infuser de mogelijkheid om een unieke wodka met een persoonlijke smaak te creëren.

Hoogwaardige kwaliteit fles en filter.

Voorbeeld:

Doe de schillen van een citroen in de filter voor 24 uur. Haal vervolgens, na 24 uur, de schillen weer uit de filter en doe daar nu witte basterd suiker in. Vervolgens goed shaken en klaar is uw eigen limoncello.

Infusit Vodka is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.