Imperial Collection Vodka Faberge Ei Bordeaux rood

1190.799962

EUR 1.190,80

EUR 1.701,14 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 70138

Gewicht 6,68 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Imperial Collection Vodka Faberge Ei Bordeaux rood

Land van herkomst:  Rusland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 40%


Imperial Collection Vodka Fabergé Ei 0,7L Bordeaux Rood is een exclusieve versie van het topproduct van de Ladoga-distilleerderij opgericht in St. Petersburg in 1817, waar de wodka's worden geproduceerd met de modernste methoden, met behoud van beproefde traditionele recepten en procedures.

Wintertarwe van de variëteit Saratovskaja uit Zuid-Rusland en uitzonderlijk zacht bronwater uit het Ladogameer zijn de grondstoffen voor deze super premium wodka, onderworpen aan achtvoudige destillatie en drievoudige filtering om de ongewone zachtheid en zuiverheid van het Imperial Collection Vodka Faberge-ei te garanderen.

De Imperial Collection Vodka Faberge Ei Brodeaux Rood wordt gebotteld met een sterkte van 40% in flessen die speciaal worden geproduceerd in een Venetiaanse glasfabriek. De vorm en stijl zijn gebaseerd op de wereldberoemde Fabergé-eieren. 
De gouden adelaar is gemaakt door een meester-goudsmid uit Florence en is net als alle andere decoraties op de fles verguld met 24-karaats goud.

De Imperial Collection Vodka Faberge Egg Bordaux Rood biedt u een exclusiviteit in kwaliteit en design die u nergens anders in de wereld van wodka zult vinden, een geweldig collectorsitem!

Imperial Collection Vodka Faberge Ei Bordeaux rood is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.