El Dorado Rum Blended 2010 Port Mourant Uitvlugt

188.94997

EUR 188,95

EUR 269,93 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 17877

Gewicht 1,46 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

El Dorado Rum Blended 2010 Port Mourant Uitvlugt

Land van herkomst: Guyana

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 51%


Demerara Distillers uit Guyana heeft een nieuwe Limited rum release "Blended in the Barrel" uitbracht, op een traditionele manier: blending na veroudering in een ex- Bourbon vaten bij tropische omstandigheden.
Het assortiment Blended in the Barrel geeft een unieke kans om de niet-traditionele manier van blenden te proeven en ervan te genieten.

In 2010 selecteerde Demerara Distillers Ltd. Rum merken uit de Port Mourant Wooden Double Pot Still(PM) , de Uitvlugt Continuous Savalle Still (ICBU) en werden direct na destillatie in het vat gemengd.
Deze unieke melange heeft voor 9 jaar 100% tropisch verouderd in Guyana in ex-Bourbon vaten, non-chill filtered, om zijn authentieke smaken te behouden.

Gebotteld in Guyana in 2019 als een Limited Edition. 

Kleur:   donkere gouden amberkleur.
Aroma:  donkere chocolade, honing, melasse en karamel, vanille, gember en witte peper.
Smaak:   zeer kruidig, nootmuskaat en kruidnagel, in balans met zoete tonen van melasse, honing en zoethout met een vleugje donkere chocolade aan het einde Krachtige rum.


El Dorado Rum Blended in the Barrel 2010/2019 Port Mourant Uitvlugt Limited Ed. is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.