Depaz Single Cask 2003 rum 0,7L 45%

123.94998

EUR 123,95

EUR 177,07 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16788

Gewicht 1,36 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Depaz Single Cask 2003 rum 0,7L 45%

Land van herkomst: Marinique

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 45%


Rhum Depaz is een Agricole Rhum-producent van het eiland Martinique. Depaz Distillery ligt in het noordwesten van Martinique, aan de voet van een vulkanische berg - Mount Pelee.

Rhum Depaz wordt geproduceerd met uitsluitend Blue Sugar Cane. Opgemerkt wordt dat Blue Cane een hoger suikergehalte heeft en wordt "geroemd" vanwege zijn intense smaakprofiel. Het wordt genoteerd als zijnde het duurste en moeilijkste suikerriet om te telen. Het suikerriet wordt één keer per jaar geoogst op de Plantage Depaz en de productie van Rhum Depaz van suikerriet tot in de fles wordt in beheer uitgevoerd.

Deze Depaz Single Cask 2003 is het resultaat van een distillatie van de suikerrietoogst van het jaar 2003, een buitengewoon zonnig jaar!

Deze uitgave van 2017 markeert in alle opzichten de komst van een nieuwe Grand Cru in het assortiment van Rhum Depaz Vieux Agricole.

Een rijping van 11 jaar, in zorgvuldig geselecteerde eiken vaten, liet de Depaz magie werken ... Een magie die ondersteund werd door de onbetwiste knowhow van Nora Carrion Martinez, keldermeester van Depaz Distillery. De finesse en creatie van deze rum is aan haar te danken.

Kleur:        een oude gouden ondertoon met mahoniehouten tinten.
Geur:        een complex aromatisch profiel, zo boeiend als het is subtiel, met gedroogde vruchten, kruiden en vanille.
Smaak:        een delicate houtachtige mix met hints van cacao, geroosterd fruit en koffie. De sensualiteit van bloemige notities vermengt zich met de karakteristieke aroma's van Portwijn omhult met een parfum van rozenbottel jam.
Afdronk:    gestructureerd, de bloemige hints worden elegant tentoongesteld en strelen het boeiende sandelhout.


Depaz Single Cask 2003 rum is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.