Depaz Port Cask Finish rum 0,7L 45%

111.300035

EUR 111,30

EUR 159,00 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16787

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Depaz Port Cask Finish rum 0,7L 45%

Land van herkomst: Marinique

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 45%


Rhum Depaz is een Agricole Rhum-producent van het eiland Martinique. Depaz Distillery ligt in het noordwesten van Martinique, aan de voet van een vulkanische berg - Mount Pelee.

Rhum Depaz wordt geproduceerd met uitsluitend Blue Sugar Cane. Opgemerkt wordt dat Blue Cane een hoger suikergehalte heeft en wordt "geroemd" vanwege zijn intense smaakprofiel. Het wordt genoteerd als zijnde het duurste en moeilijkste suikerriet om te telen. Het suikerriet wordt één keer per jaar geoogst op de Plantage Depaz en de productie van Rhum Depaz van suikerriet tot in de fles wordt in beheer uitgevoerd.

Deze Rhum Depaz Vieux Agricole Hors D'Age Port Cask Finish heeft een eerste rijping van 8 jaar in eiken vaten genoten, welke zorgvuldig geselecteerd werden door de kelder meester. Gevolgd door een tweede rijpingsfase gedurende 11 maanden in oude Portwijn vaten zorgt voor de “Finish” en geeft deze rum smakelijke gastronomische aroma’s.

Kleur:         goud met heldere tinten.
Geur:        zacht en fruitig. De vijgen en het eikenhout zijn vergezeld van fijne geuren van rode druiven, zwarte bessen en cranberry.
Smaak:         delicaat hout en gras. Heldere smaken van rode aalbessen en perzik en hints van vanille en witte chocolade, gevolgd door een mooie balans tussen eiken en vanille
Afdronk:    vrij lang en toch zacht met fruitige port-achtige hints.


Depaz Port Cask Finish rum is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.