Claude Thorin Pineau des Charentes Selection 0,75L

13.150038

EUR 13,15

EUR 17,53 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19205

Gewicht 1,34 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Claude Thorin Pineau des Charentes Selection 0,75L

Land van herkomst: Frankrijk

Inhoud: 0,75 liter

Alcoholpercentage: 17%


Claude Thorin Pineau des Charentes Selection is een typisch Frans regionaal lekkernij, onderworpen aan een beschermende oorsprongsbenaming en verschillende regels die terug kijkt op een lange traditie afkomstig uit Charente een wereldberoemd wijnbouwgebied in Frankrijk.

Het geheim van succes is de combinatie van hoogwaardige cognac met druivensap. De eerste is gemaakt van Eaux-de-Vie van Grande Champagne, de laatste is gemaakt van de witte Ugni Blanc-variëteit. De blend is bijna perfect op elkaar afgestemd. In tegenstelling tot de toepasselijk ge-naamde robijnrode robijn van dezelfde fabrikant, toont de Claude Thorin Pineau des Charentes Selection zich van de lichte, gouden tot geelachtige kant. Het komt naar de klant in een elegante fles met een zekere vintage flair, waardoor de kwaliteit wordt benadrukt.

Aroma:     fruittonen.
Smaak:    gedroogd licht fruit, droog.

Claude Thorin Pineau des Charentes Selection is goed gekoeld heerlijk als aperitief, te combineren met Franse kaas of als dessert


Claude Thorin Pineau des Charentes Selection is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie. 

Klanten kochten ook

Hooghoudt Appel Jenever 1L 20%

Hooghoudt Appel Jenever 1L 20%

EUR 11,20

EUR 11,20 per Liter

incl. 21 % BTWexcl. Verzendkosten