Chopin X-Mas Wodka Bal Sneeuwpop 0,5L 40%

19.749983

EUR 19,75

EUR 39,50 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 15961

Gewicht 1,00 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen (indien voorradig)

Chopin X-Mas Wodka Bal Sneeuwpop 0,5L 40%

Land van herkomst: Polen

Inhoud: 0,5 liter

Alcoholpercentage: 40%

Chopin X-mas wodka ”bal met sneeuwpop print” is een speciale aanvulling voor bij de verzameling of een geweldig kerstgeschenk. 

De wodka laat het oog deelnemen aan het plezier en onderstreept het hoge niveau dat we van Chopin Vodka uit Polen gewend zijn.

De fles heeft het ontwerp van een kerstboom, een nobele blikvanger van de kleurrijk, feestelijke aard. Een elegant, individueel ontwerp met een kleurrijk thema.
De fles toont twee sneeuwmannen, het symbool is inderdaad winters.
Bij de hals zit een rode strik, waardoor de wodka een buitengewoon cadeau vormt. De sluiting, passend bij de bolvorm van de alcoholische kerstboomversiering, is rondachtig en zwart.

Deze nobele en fantasierijke Chopin Vodka Christmas is een duidelijke, kwaliteits Chopin wodka, die wordt gewaardeerd om zijn puurheid met een hoge gelimiteerde editie.

Chopin X-mas wodka bal is een sterke drank, soepel, romig met aardse tonen, een echte en blijvende winterse indruk achterlaat.


Chopin X-Mas Wodka Bal (Sneeuwpop) is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland.