Blandys Madeira Reserva 5YO Rich 0,5L 19%

14.100009

EUR 14,10

EUR 28,20 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19107

Gewicht 1,03 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Blandys Madeira Reserva 5YO Rich 0,5L 19%

Land van herkomst: Portugal

Inhoud: 0,5 liter

Alcoholpercentage: 19%


Blandy´s Madeira is een familiebedrijf met meer dan 200 jaar ervaring in het produceren en exporteren van unieke Madeira wijnen van de beste kwaliteit en is volledig toegewijd aan het behoud van de tradities van de Madeirawijnproductie met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

De echte Madeira-wijn kan alleen worden gemaakt op het vulkanische eiland Madeira, dat in de Atlantische Oceaan ligt en deel uitmaakt van de Portugese Republiek.

Blandys Madeira Reserva 5YO Rich wordt gemaakt van Malmsey en Bual druiven en ondergaat een schilfermentatie met natuurlijke gist in roestvrijstalen tanks. Na ongeveer 48 uur vindt verrijking met druivenbrandewijn plaats, waardoor de gisting op de gewenste zoetheidsgraad wordt gestopt.

Vervolgens heeft de Madeira Reserva 5 jaar gerijpt in Amerikaanse eiken vaten volgens het traditonele `Canteiro` systeem, zachtjes verwarmen van de bovenste verdieping naar de middelste en uiteindelijk naar de koele begane grond.

Kleur: kastanjebruine kleur met een fijne gouden rand.
Smaak: gedroogd fruit, toffee en hints van eikenhout en kruiden. 
Afdronk:         lang met tonen van honing en kruidig eikenhout.

Blandys Madeira Reserva 5YO Rich is heerlijk bij dessertgerechten, vooral fruit, cakes, rijke chocoladepudding en kazen.

Blandys Madeira Reserva 5YO Rich is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.