Blandys Madeira Rainwater Medium Dry 0,75L 18%

14.649954

EUR 14,65

EUR 19,53 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19106

Gewicht 1,30 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Blandys Madeira Rainwater Medium Dry 0,75L 18%

Land van herkomst: Portugal

Inhoud: 0,75 liter

Alcoholpercentage: 18%

Blandy´s Madeira is een familiebedrijf met meer dan 200 jaar ervaring in het produceren en exporteren van unieke Madeira wijnen van de beste kwaliteit en is volledig toegewijd aan het behoud van de tradities van de Madeirawijnproductie met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen.

De echte Madeira-wijn kan alleen worden gemaakt op het vulkanische eiland Madeira, dat in de Atlantische Oceaan ligt en deel uitmaakt van de Portugese Republiek.

Blandy's Rainwater Medium Dry Madeira wordt gemaakt van Tinta Negra-druiven, die worden geoogst aan de noordkant van het eiland en gegist in roestvrijstalen tanks voordat deze fermentatie wordt stopgezet door de introductie van druivenbrandewijn, om ervoor te zorgen dat een deel van de natuurlijke zoetheid van de druiven behouden blijft.

De spirit wordt overgebracht naar tanks waar het gedurende drie maanden wordt verwarmd en gekoeld in een speciaal gecontroleerd proces. Vervolgens wordt de wijn drie jaar gerijpt in vaten van Amerikaans eiken voordat hij wordt vrijgegeven. 

Kleur: licht goud.
Aroma: citrustonen.
Smaak: verfrissend en citrus.

Blandy's Rainwater Medium Dry Madeira is een bleke wijn die het best gekoeld kan worden gedronken, hetzij als aperitief, mooi bij gerookte vis, paté en lichtere blauwschimmel kazen, hetzij in combinatie met een dessert naar keuze.

Blandys Madeira Rainwater Medium Dry is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en Belgie.