Berentzen Doornkaat Norden Dry Gin 0,7L 44%

15.35006

EUR 15,35

EUR 21,93 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 16402

Gewicht 1,30 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) - dagen

Berentzen Doornkaat Norden Dry Gin 0,7L 44%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,7 liter

Alcoholpercentage: 44%

Berentzen Doornkaat Norden Dry Gin klinkt niet erg Duits, maar het is een Gin uit Duitsland. Het is gemaakt met veel aandacht voor detail in de Oost-Friese gemeenschap Norden. Het fabrikant Doornkaat weet het zeer goed dat het niet alleen aankomt op de inhoud en productie: de product presentatie is ook belangrijk, om die reden komt de Berentzen Doornkaat Norden Dry Gin in een   mooi vormgegeven fles. Met het zeilschip op het etiket brengt hij een hulde aan zijn vaderland. In 2017 zag de Friese gin voor het eerst het levenslicht en in korte tijd heeft hij het ver schopt.


Aromatisch en qua smaak is de Berentzen Doornkaat Norden Dry Gin net zo modern en authentiek als de look. Droge, houtachtige jeneverbesnoten spelen  in combinatie met citrusvruchten de hoofdrol, zoals gebruikelijk is voor een klassieke droge jenever. De Duitse gin onthult ook noten van kruiden en doet soms een beetje aan thee denken. Het merk Doornkaat maakt nu deel uit van het prachtige gediversifieerde assortiment van Berentzen en daardoor krijgt deze Norden Dry Gin de verdiende aandacht. Voor het mixen van cocktails en longdrinks is deze gin uit Ostfriesland geweldig.

Berentzen Doornkaat Norden Dry Gin is nu voor een goede prijs online te koop bij Neeldrinks, uw onlineslijter, in Nederland en België.