Bayer & Bayer Wahlsche Schnapsbirne Edelbrand BIO 0,35L 41%

57.350007

EUR 57,35

EUR 163,86 per Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Art.Nr. 19454

Gewicht 0,84 KG

Op voorraad

Levertijd 1-2 (werk) dag (-en)

Bayer & Bayer Wahlsche Schnapsbirne Edelbrand BIO 0,35L 41%

Land van herkomst: Duitsland

Inhoud: 0,35 liter

Alcoholpercentage: 41%


Bayer & Bayer Wahlsche Schnapsbirne Edelbrand BIO is afkomstig van het familiebedrijf Bayer&Bayer, met meer dan tien hectare akkers en een biodiversiteit van boomgaarden, uit een klein dorpje Witzigmänn net buiten Linday in de buurt van de Bodensee in Duitsland.

Het fruit wordt met uiterste zorg en vakmanschap met de hand geplukt, gedistilleerd en gebotteld, zonder toevoegingen van suiker of kunstmatige aroma's. 

Het resultaat is edele brandewijn, puur of als cuvée, die overtuigt met intense, gelaagde aroma's en de natuurlijke habitat van de weideboomgaard die perfect beschrijft.
Om dit te bereiken is mogelijk door de decennialange ervaring en productieprocessen voortdurend te perfectioneren door zorgvuldig gebruik te maken van moderne methoden.

Deze brandewijn is gemaakt van bolvormige en aromatische cider peer, die de beste distilleereigenschappen heeft. Het resultaat is een distillaat met een unieke complexiteit en balans. Het milde aroma en de voor peren typische geur zorgen voor een uitstekende brandy.
Een perfecte smaakbeschrijving van de natuurlijke weideboomgaard.

Bayer & Bayer Wahlsche Schnapsbirne Edelbrand BIO is nu voor een goede prijs online te koop bij Neel Drinks, uw onlineslijter, in Nederland.